Solarii Profesionale, Folie, Irigatii, Accesorii: 0264.40.11.22 Sere Modulare, Echipamente: 0720.060.600
COMANDA MINIMĂ 150 lei + TVA Orar: L-V 8:00 -16:30

Ciupercării

Sere Transilvania este singurul producator industrial din Romania de sere de ciuperci si rafturi de ciuperci profesionale. Structurile Sere Transilvania tip sera sunt o varianta avantajoasa pentru constructia de ciupercarii moderne, acestea fiind proiectate pentru conditiile climatice din Romania, avand distanat intre arce de 1,5m si o structura robusta. In urma calculelor facute de inginerii nostri si a experientei pe care colaboratorii nostri o au in domeniul culturii de diverse tipuri de ciuperci suprafata ideala de productie e de 6x23,2 metri raportata si la functionarea eficienta si optima a echipamentelor de incalzire, racire si umiditate. Suprafata este gandita ca sa intre un tir de compost(23 tone compost+7 tone turba).

Facultativ sera de ciuperci poate fi construita cu o anticamera tehnica. Inaltimea serei de ciuperci este de 3,9 metri, iar a spatiului interior de 2,75 m pana la tiranti.

Oferim la cerinta clientilor si alte lungimi de sera de ciuperci sau alte inaltimi. Ofertele se fac la cerere. Oferta detaliata pentru sera de ciuperci de 6x23,2metri le regasiti mai jos la butonul: "Descarca acum oferta de ciupercarii" sau ne puteti contacta telefonic.

 

Structura:

Structura este din oțel galvanizat cu diametrul de 60 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 și oțelul FE320 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri.

Arcele sunt dispuse din 1,5 în 1,5 metri, și sunt conectate prin profile longitudinale de 28 de mm (4 pe lateral si 2 la coamă) ceea ce conferă robustețe și rezistență sporite. Arcele sunt prevăzute, standard, cu tiranți.

 

Acoperirea

Cea mai rentabila acoperire pentru Romania atat din punct de vedere al pretului, cat si termic si al rezistentei este acoperirea in 3 straturi: folie triplustratificata dubla cu perna de aer de 10-15 cm, vata minerala(10/20cm) si in exterior un rand de folie alba speciala pentru ciupercarii.

Folia triplustratificată, dublă inflată cu kit de aer inclus, este rezistentă la ultraviolete (UV), infraroșii (IR), elongație (EVA) tratată împotriva condensului (AF), cu o grosime de 200 de microni și cu un efect termic de 80%. Stratul de aer dintre cele 2 folii, are un efect termic foarte economic pentru producator, cel putin 10 grade Celsius fata de temperatura exterioara. Folia are o durata de viata de 6-7 ani. Garanția pentru folie este de 50 de luni.

 

Porţile de închidere:

Frontoanele de inchidere ale serei sunt realizate din panouri termoizolante sandwich. Usa de acces poate fi simplu glisanta sau dublu glisanta din panel opac.

 

Dotări Sera ciuperci (automatizari):

  DUCT 60000 BTU ON-OFF cu senzor de temperatura

  BATERIE INCALZIRE 20 KW

  VENTILATOARE EVACUARE CO2 2400 MC/H si CLAPETE CU SERVOMOTOARE 400*400

  PLENUMURI ALP DUCTURI ABS. REF.

  TRASEU FRIGORIFIC SET si CABLURI ELECTRICE SET

  CLAPETE REGLAJ FI 350 MM si TUBULATURA FLEXIBILA IZ FI 350 MM CUT.

  SUPORTI UI SI UE SET si COTA APROVIZIONARE SI MAT . MARUNTE

  AUTOMATIZARE DUCTURI SI BATERIE INCALZIRE, sensor de CO2 cu analizor

  CAZAN pe lemne pentru o ciupercarie, cu gazeificare, cu accesorii incluse pentru ciupercarie, vas de expansiune

ciupercarii
Sunteti interesat de productia de ciuperci? Trimiteţi acum o cerere de ofertă sau Descarca acum oferta Ciupercarie 6mx22,5m
Câteva avantaje ale producţiei de ciuperci
 • - Cerere mare pe piaţa internă, importurile reprezintă aprox. 75% din piaţa la ora actuală;
 • - Se pot obţine până la 6 cicluri de cultură, la ciupercile Champignon, adică la fiecare 2 luni un ciclu. Cu un compost de calitate se pot obtine 40kg ciuperci/mp pe ciclu;

 • - Parametrii de cultură sunt asiguraţi prin echipamentul de tratare a mediului complet automatizat, fapt care creste productivitatea;
 • - In cel mai pesimist scenariu investitia se poate amortiza in 16 luni.