Telefon
0264.401.122
Orar
L-V 8:00 -16:30

Solarii tunel

Cel mai popular model de solar profesional pentru legume si flori destinate consumului personal sau vanzarii!

Schita solar tunelSchita solar tunelSchita solar tunel
Solariile profesionale tunel sunt adaptabile atat pentru gradinile sau curtile de mici dimensiuni, cat si pentru culturile realizate pe suprafete mari de teren. Se montează rapid si au o durata de viata indelungata. Forma lor rotunda este adaptata pentru culturi la sol dar si pentru culturi inalte. Componentele realizate din materiale de calitate confera rezistenta si durabilitate ansamblului.

Dimensiuni
Latime: 6m sau 8m
Inaltimea la tirant: 2,35m
Inaltime la coama: 2,95m sau 3,30m
Pasul dintre arce: 2m

Structura

Structura metalica este realizata din teava rotunda din otel E260 premium, galvanizare Sendzimir 275g zinc/mp. Arcele au un diametru de 60mm cu grosime in perete de 1,5mm iar tirantii si zabrelele pentru prinderea culturii au un diametru de 33,7x2mm si 28×1,5mm. Imbinarea profilelor se face telescopic, iar prinderea cu suruburi de calitate clasa 8.8. Prinderea structurii se face in cuzineti (pahare) de beton.

Acoperire

Intreaga suprafata a solarului este acoperita cu folie triplustratificata, cu etansare in profile de speciale cu PVC. Folia are proprietati rezistenta UV (ultraviolete), EVA (elongatie 600%), anti-praf, grosime folie 150 µm (0,15mm), transparenta 89%, difuzie 50%, garantie 36 luni, durata de viata 60 luni (5 ani).

Pentru folia dubla cu perna de aer de 15/20cm pentru izolare termica, se foloseste un kit de umflare cu priza programabila. Folia dubla poate acoperi intreaga suprafata a solarului (mai putin portile care au profilele aerodinamice).

Acces

Porti dublu batante aerodinamice, pe ambele frontoane cu rol de ventilare.
Vezi toate modelele de Solarii profesionale

Galerie

< >

Fabricat în România