Telefon
0264.401.122
Orar
L-V 8:00 -16:30

Solarii tunel

Cel mai popular model de solar profesional pentru legume si flori destinate consumului personal sau vanzarii!

Schita solar tunelSchita solar tunelSchita solar tunel
Solariile tunel sunt cele mai cunoscute modele de solarii folosite la noi in tara. Potrivite pentru cultivarea legumelor de toate felurile, solariile tunel sunt adaptabile atat pentru gradini, cat si pentru suprafete mai mari de teren.

Dimensiuni
Latime: 6m sau 8m
Inaltimea la tirant: 2,35m
Inaltime la coama: 2,95m sau 3,30m
Pasul dintre arce: 2m

Structura

Structura metalica este realizata din teava rotunda din otel E260 premium, galvanizare Sendzimir 275g zinc/mp. Prinderea structurii se face in cuzineti (pahare) de beton.

Arcele au un diametru de 60mm cu grosime in perete de 1,5mm.

Imbinarea profilelor se face telescopic, iar prinderea cu suruburi de calitate clasa 8.8.

Acoperire

Intreaga suprafata a solarului este acoperita cu folie triplustratificata de 200μm (standard) cu etansare in profile zincate cu PVC. Folia simpla de 200μm are urmatoarele proprietati: rezistenta UV (ultraviolete), EVA (elongatie 600%), strat exterior anti-praf, transparenta 90%, difuzie 25%, strat interior anti-condens. Folia este termica, are garantie de 45 de luni si durata de viata de 72 de luni (6 ani).


Folia dubla cu perna de aer de 15/20cm pentru izolare termica se foloseste impreuna cu un kit de inflare cu pompa de aer si presostat. Folia dubla poate acoperi intreaga suprafata a solarului, astfel incat acesta sa fie incalzit.

Acces

Porti dublu batante aerodinamice, pe ambele frontoane cu rol de ventilare.

Optional:
– sistem manual de ventilare laterala prin roluirea foliei pe ambele laturi ale solarului (recomandat pentru lungimi mai mari de 30m).
– pentru solariile tunel cu latime de 8m, fereastra dreptunghiulara pe fronton.

Galerie

< >

Sere Transilvania Facebook Sere Transilvania Facebook
Fabricat în România