Telefon
0264.401.122
Orar
L-V 8:00 -16:30

Solarii tunel

Cel mai popular model de solar profesional pentru legume si flori destinate consumului personal sau vanzarii!

Schita solar tunel

Solariile profesionale tunel sunt adaptabile atat pentru gradinile sau curtile de mici dimensiuni, cat si pentru culturile realizate pe suprafete mari de teren. Se montează rapid si au o durata de viata indelungata. Forma lor rotunda este adaptata pentru culturi la sol dar si pentru culturi inalte. Componentele realizate din materiale de calitate confera rezistenta si durabilitate ansamblului.

Dimensiuni
Latime: 6m si 8m
Inaltimea la tirant: 2,35m
Pasul dintre arce: 2m

Structura
Structura metalica este realizata din otel galvanizat cu diametrul de 60 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 si otelul E260 ofera garantia calitatii si durabilitatii acestor structuri. Arcele sunt dispuse din 2 in 2m si sunt conectate prin profile transversale de 28mm in functie de modul de echipare cu folie simpla sau cu folie dubla inflata. Pentru prinderea firelor de sustinere pentru legume, arcele sunt prevazute, standard, cu tiranti (diametru 28mm). Recomandam fixarea la sol in cuzineti de beton pentru o rezistenta si fixare mai buna a solarului.

Acoperire
Folie triplustratificata, rezistenta la ultraviolete, elongatie, antipraf cu o grosime de 150 microni, transmisie a luminii 89% si difuzie a luminii 50%, garantia de 36 luni. Pentru a fi data jos in sezonul rece si a fi refolosita, folia are un sistem de prindere adaptat solarului.

Acces
Porti pe structura de otel galvanizat cu rol de ventilare si acces.

Cumpara online

Galerie

< >

Fabricat în România