Telefon
0264.401.122
Orar
L-V 8:00 -16:30

Solarii tunel

Cel mai popular model de solar profesional pentru legume si flori destinate consumului personal sau vanzarii!

Schita solar tunelSchita solar tunelSchita solar tunel
Solariile tunel sunt cele mai cunoscute modele de solarii folosite la noi in tara. Potrivite pentru cultivarea legumelor de toate felurile, solariile tunel sunt adaptabile atat pentru gradini, cat si pentru suprafete mai mari de teren. Pentru familie solariile tunel ofera mai mult spatiu de cultivat decat modelele hobby, iar pentru fermierii cu experienta, solarul tunel este varianta cea mai ieftina pentru o suprafata data de teren.

Forma rotunda a solariilor tunel este adaptata pentru culturi la sol (ceapa, ridichi, salata) dar si pentru culturi inalte (ardei capia, rosii, castraveti). Tirantii din interior, pe langa rolul de intarire a structurii din otel galvanizat, sunt folositi pentru agatarea plantelor cu diverse accesorii de palisare (carlige, sfori, plase, ghivece atarnate). Solariile tunel se montează rapid, prin imbinarea telescopica a arcelor, si au o durata de viata indelungata, asigurata de materialele de calitate folosite in producerea lor. Modelul de solar tunel este cel mai cautat de catre toti cultivatorii si unul dintre cele mai vechi produse din oferta noastra.

Dimensiuni solarii tunel
Latime: 6m sau 8m
Inaltimea la tirant: 2,35m
Inaltime la coama: 2,95m sau 3,30m
Pasul dintre arce: 2m

Structura solarii tunel

Structura metalica este realizata din teava rotunda din otel E260 premium, galvanizare Sendzimir 275g zinc/mp. Arcele au un diametru de 60mm cu grosime in perete de 1,5mm. Imbinarea profilelor se face telescopic, iar prinderea cu suruburi de calitate clasa 8.8. Prinderea structurii se face in cuzineti (pahare) de beton.

Acoperire solarii tunel

Intreaga suprafata a solarului este acoperita cu folie triplustratificata. Folia are urmatoarele proprietati: rezistenta la UV (ultraviolete), EVA (elongatie 600%), anti-praf, grosime folie 150 µm(0,15mm), transparenta 90%, difuzie 25%, anti-condens, garantie 36 luni, durata de viata 60 luni (5 ani). Folia de 200μm este termica si are garantie de 45 de luni.


Folia dubla cu perna de aer de 15/20cm pentru izolare termica se foloseste impreuna cu un kit de umflare cu priza programabila. Folia dubla (150μm interior si 200μm exterior) poate acoperi intreaga suprafata a solarului (mai putin portile care au profilele aerodinamice).

Acces

Porti dublu batante aerodinamice, pe ambele frontoane cu rol de ventilare.
Vezi toate modelele de Solarii profesionale

Galerie

< >

Sere Transilvania Facebook Sere Transilvania Facebook
Fabricat în România