Kedves Ügyfeleink! Szívesen látjuk Önöket a 2020. január 22-25. között megrendezendő Agromash Expóra! Megtalálnak bennünket a III Fogadócsarnok, FIII/2 standján. Helyszín Budapest, Hungexpó. Új termékek, gyártói áron!×

Kosár

0
Nincs termék a kosárban.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Adatvédelmi szabályzat

A Sere Transilvania SRL társaság bejegyzésre került a Személyes Adatok Feldolgozásának Országos Felügyeleti Hatóságának személyes adatok feldolgozásának nyilvántartásában a 10803 szám alatt.

A Sere Transilvania kizárólag az Ön beleegyezésével gyűjt személyes adatokat Önről, és amennyiben Ön önként szolgáltatja azokat.

A Sere Transilvania kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy ügyfelei adatait kizárólag a társaság termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos célokra használja fel, mint pl.: online megrendelések küldése és teljesítése, az Ön által megrendelt termékek/szolgáltatások számlázása, kapcsolattartás postai úton, e-mailben, faxon, szöveges üzenetben vagy telefonon a leadott megrendeléssel kapcsolatosan, az online üzletünkben forgalmazott termékek kereskedelmi hírlevelei, piackutatások elvégzése az ügyfelek elégedettségi fokának felmérése érdekében, statisztikai jelentések szerkesztése. Ugyanakkor nyilatkozzuk, hogy a személyes adatokat nem szolgáltatjuk ki harmadik felek részére, és biztosítjuk az adatok bizalmasságát. A Sere Transilvania nem bátorítja a SPAM-et, és nem közöljük harmadik felek számára az Ön által megadott személyes adatokat.

Személyes adatok védelmére vonatkozó információk

Az elektronikus hírközlő hálózatokban a magánélet védelméről és a személyes adatok feldolgozásáról szóló 506/2004 sz. Törvény által módosított és kiegészített, a személyes adatok feldolgozására és ezen adatok szabad áramlására vonatkozó, egyének védelméről szóló 677/2001 sz. Törvény előírásainak értelmében, a Sere Transilvania köteles az Ön által megadott személyes vagy más személyről szóló adatokat kizárólag a közölt célokra, és maximális biztonsági feltételek mellett használni.

A 677/2001 sz. Törvény értelmében Ön hozzáférési, beavatkozási, szembeállítási és szerkesztési joggal rendelkezik az adatok vonatkozásában, valamint jogában áll nem egyéni döntésben részesülni és bírósághoz fordulni, vagy megtagadni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozását, és kérelmezni az adatok törlését. A fenti jogok gyakorlása érdekében, kérjük, küldjön társaságunk címére írásos, aláírt és keltezett kérelmet, postán vagy futárszolgálattal.

A Sere Transilvania által birtokolt adatok módosításának vagy törlésének joga

A Sere Transilvania biztosítja a felhasználók számára a bejegyzett kapcsolattartási adatok módosításának/szerkesztésének jogát, valamint a hírlevekről való leiratkozás jogát. Ugyanakkor Önnek jogában áll kérelmezni személyes adatainak törlését, indoklás nélkül.

Adatvédelem

Az Ön adatainak bizalmassága és védelme érdekében, a Sere Transilvania oldalra való feliratkozáshoz és bejelentkezéshez egy jelszó megadása szükséges.

A Sere Transilvania kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket alkalmazza az Ön személyes adatainak védelme érdekében, a véletlenszerű vagy jogellenes megsemmisítés, elvesztés, módosítás, nyilvánosságra hozatal vagy illetéktelen hozzáférések ellen.

A Sere Transilvania harmadik felek tudomására hozhatja a személyes adatokat, amennyiben ezt törvény írja elő vagy olyan esetekben, amikor ez a művelet az alábbiak miatt szükséges: (a) törvényes előírásoknak való megfelelés, (b) valamely jog megállapítása, gyakorlása vagy védelme érdekében, (c) a személy életének, testi épségének vagy egészségének védelme érdekében.

Feedback (Visszajelzés)

A Sere Transilvania lehetőséget nyújt megjegyzések, kérdések és javaslatok vagy termékajánlások küldésére. Az Ön által, ebből a célból küldött adatokat az Ön adatai bizalmasságának és biztonságának figyelembe vételével kezeljük.

Adatvédelmi szabályzat módosulása

Amennyiben szükségesnek véljük az adatvédelmi szabályok módosítását, az adott módosításokat jelen oldalon tesszük közzé, az általunk gyűjtött információtípusokról és azok használati módjáról történő értesítés érdekében. Az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén állunk szíves rendelkezésükre, valamint ajánljuk, hogy időnként tekintse meg jelen fejezetet.

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Minden jóg fenntartva