Kedves Ügyfeleink! Szívesen várjuk Önöket a 2018. január 24-27. között megrendezendő Agromash expóra, ezen belül pedig a Magyar kert kiállításra! Találkozunk a 17. pavilon E1 standján. Helyszín Budapest, Hungexpó.×
Your Language: Magyar
Árfolyam : 1 EUR = 4.7123 RON

Cart

0
You have no items in your shopping cart.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Fóliaházak

Blokkrendszerű növényház

Termékeink a Közép-európai éghajlati sajátosságoknak megfeleloen tervezettek

A blokk rendszeru kiépítés jelentosen hatékonyabb hoenergia-takarékos megoldás a szóló szerkezetekkel szemben. Több hajós (blokk rendszeru) fóliaházaink megfelelnek a növényházak tervezésérol és kivitelezésérol szóló (EN 13031-1) Európai Szabványnak, és tervezésük kifejezetten a Közép-európai éghajlati sajátosságok gyelembevételével történik.

Blokkrendszerű növényház
Blokkrendszerű növényház

Acél premium

A fóliaházaink szerkezetéhez különleges minoségu acél (E260) használunk, melyet Sendzimir féle, tükörsima (fóliakímélo) horganyzás - 275 g cink/nm - véd. A horganyzás minosége és vastagsága igencsak fontos, mivel ennek köszönheto a szerkezet rozsdamentessége, életideje. A horganyzás tükörsima felületének köszönhetoen megelozheto a borító fólia korai elhasználódása, kopása. Minimum 90 kg/nm hóterhelést + 25 kg/nm belsoterhelést és 90 km/h szélerosséget garantáltan bír. Az oszlópók 2,5 m-es távolságban helyezkednek el (alapfelszereltség), azonban a távolság a helyi idojárási feltételek függvényében módosítható. Az oszlopok 80x80x2mm-es, 80x80x2,5mm-es vagy 120x60x3 mmes horganyzott zártszelvénybol, az ívek 60 mm-es (1.5 valamint 2 mm vastagságú) horganyzott csobol készülnek. Az összeköto szelvények, andrás-kötések, széltámasztók és a keresztmerevíto szelvények 28mm-es és 33,7x2mm-es csövekbol készülnek, a szerkezeten való elhelyezkedésüktol függoen. A szerkezet összeszerelése a szegmensek teleszkópos összekapcsolásával valósul meg, így nincs szükség hegesztésre.

Borítás és bejárat

A borítás 45 hónapos garanciával rendelkezo, három rétegu (UV, IR, EVA), 200 mikron vastagságú agrofóliával történik. A hideg idoszakban szükséges jobb hoszigetelés érdekében dupla felfújt fóliás rendszerrel fedett növényházakat ajánlunk, melyeket nyomáskapcsolóval muködtetett elektromos felfújó ventilátor táplál. A növényházba való bejárást felso függesztésu, polikarbonáttal fedett kefe szigeteléssel ellátott tolóajtók biztosítják. Az ajtók méretét és a fóliaházon való elhelyezését ügyfél igényének megfeleloen kivitelezzük.

Blokkrendszerű növényház
Blokkrendszerű növényház

Automatizálás

A gerinc- és/vagy oldalszellozok vezérlését egy meteo vezérloegység vagy egy speciális (remote) számítógép biztosítja. Ez a berendezés lehetové teszi a termelési egység fobb muködési paramétereinek központosított kezelését. Az éghajlati adatokat idojárási érzékelok mérik: a központi egységhez csatlakoztatott hoérzékelo, esoérzékelo, szélérzékelo.

Légtechnika

Segítse a természetes szellozést, és építsen be automatizált légmozgató berendezéseket! Ezáltal megakadályozza a túlzott páratartalom képzodést, és biztosítja a belso levego homogenitását.

Blokkrendszerű növényház
Blokkrendszerű növényház

Árnyékoló és energiamegtakarító ernyorendszerek

Hoszigetelo tulajdonságokkal rendelkezo anyaggal történo oenergiamegtakarítás érdekében, valamint a meleg idoszakban, a növények árnyékolása érdekében, a fóliaház elektromos vezérlésu/automata energiaernyovel szerelheto fel, opcionálisan fényérzékelovel autómatizálható. Az ernyohöz használt szövet anyaga a növénykultúra függvényében kerül kiválasztásra.


Részletes személyre szabott ajánlatért kattintson ide vagy keressen meg a következő email címen office@seretransilvania.ro vagy telefonon a következő számon +40 730 659975.

© S.C. Sere Transilvania S.R.L. Minden jóg fenntartva