În atenția clienților! Ca și măsură de siguranță pentru dumneavoastră și pentru echipa Sere Transilvania, preferăm să nu interacționăm personal! Preluăm comenzi doar pe cale telefonică la 0264.401.122, pe email office@seretransilvania.ro sau online pe website.
Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.8797 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

EduSERE

Proiect Sere Transilvania dedicat școlilor și grădinițelor

Ne bucurăm să anunțăm lansarea proiectului EduSERE. În cadrul acestul proiect ne dorim să ne implicăm în educația copiilor din România și Ungaria prin furnizarea unor solarii Sere Transilvania la prețuri atractive, pentru a-i ajuta pe elevi să se dezvolte ca mici fermieri.

Proiect EduSERE pentru școli și grădinițe

Acest proiect a fost creat pentru a-i ajuta pe copii din mai multe puncte de vedere:

1. Educație - copiii vor învăța mai multe despre dezvoltarea plantelor, poate unii fiind inspirați chiar în a deveni fermieri, legumicultori etc. O seră sau un solar poate ajuta copii să înțeleagă mai bine procesul de creștere al plantelor, să învețe despre nutriție, despre știință și chiar despre ei înșiși. Ei pot avea grijă de plante și să le studieze în paralel cu procesul de învățare predat în clasă.

2. Organizare - copiii vor învăța ce înseamnă să fii organizat (atât pentru activitatea de instalare a solarului, dar și pentru îngrijirea culturii).

3. Responsabilitate - copiii vor învăța să fie responsabili pentru cultura pe care au creat-o, ajutând-o să crească sănătos.

4. Practică - copiii vor învăța practic atât instalarea unui solar, cât și îngrijirea culturii.

Tinerii vor învăța prin acest program de unde provin legumele și unele fructe proaspete și cum să își obțină propria cultură, aceasta devenind o abillitate utilă pentru restul vieții.

EduSERE este dedicat copiilor din grădinițe și școli generale, dar și tinerilor din licee cu profil agricol. Pentru elevii din liceu un solar de legume poate fi util pentru pentru cei care susțin în probă de examen din Biologie. De asemenea un solar de legume poate fi util și pentru studenții de universitate pentru că se pot crea diverse proiecte științifice sau proiecte de licență pe baza dezvoltării plantelor prin diverse metodologii, testări etc.

Oferta de sere și solarii cu scop educațional

În funcție de buget și de mărimea solarului sau serei dorite, am selectat câteva oferte potrivite pentru școli și grădinițe.

Pe lângă fiecare seră/solar în parte, se pot alege, opțional, accesorii, sisteme de irigații sau mese de cultivare.

Timpii de livrare sunt între 2-5 săptămâni, în funcție de tipul de produs și de numărul de cereri din perioada respectivă. Odată cu produsul (seră/solar) se livrează și un manual de montaj elaborat, ușor pentru orice echipă locală de constructori să urmeze indicațiile. Dacă se dorește montaj de către o firmă colaboratoare putem să obținem o ofertă de preț în acest sens.

Pentru mai multe detalii despre proiectul nostru, cât și exemple de solarii achiziționate prin programul EduSERE, accesați blogul nostru: Blog Sere Transilvania

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.