În atenția clienților! Ca și măsură de siguranță pentru dumneavoastră și pentru echipa Sere Transilvania, preferăm să nu interacționăm personal! Preluăm comenzi doar pe cale telefonică la 0264.401.122, pe email office@seretransilvania.ro sau online pe website.
Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.8797 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Solar Tunel EduSere 6x10m

Dimensiuni solar:

  • Lățime: 6m 
  • Lungime: 10m 
  • Înălțime la coamă: 2,95m 
  • Înălțime la tiranți: 2,35m 
  • Distanță dintre arce: 2m 

Structura:

Structura metalică este realizată din țeavă rotundă din oțel E260 premium, galvanizare Sendzimir 275g zinc/mp. Arcele au un diametru de 60mm cu grosime în perete de 1,5mm. Îmbinarea profilelor se face telescopic, iar prinderea cu șuruburi de calitate clasa 8.8. Prinderea structurii se face în cuzineți (pahare) de beton.

Acoperirea:

Folie dublă 200μm cu pernă de aer de 15/20cm pentru izolare termică, care se folosește împreună cu un kit de inflare cu presostat. Folia dublă poate acoperi întreaga suprafață a solarului, astfel încât acesta poate fi încălzit. Folia triplustratificată de 200μm este termică și prezintă următoarele proprietăți: rezistență UV (ultraviolete), EVA (elongație 600%), strat exterior anti-praf, transparență 90%, difuzie 25%, strat interior anti-condens, grosime de 0,20mm, garanție 45 luni și durată de viață 72 luni (6 ani).  Prinderea foliei pe structură se face prin clipsare în profile din aluminiu cu baghete din PVC, aceasta fiind varianta cea mai de calitate a clipsării foliei.

Acces și ventilare:

Accesul este prevăzut prin ușă glisantă (1,5x2,3m) placată cu policarbonat și amplasată la unul dintre capete. Pentru ventilare naturală laturile sunt prevăzute pe toată lungimea solarului cu sistem de roluire manuală cu reductor a foliei.

Opționale:

  • - mese de cultură cu sistem de irigații cu panou de control (dacă se dorește cultură în ghivece, pe mese inundabile)
  • - sistem de irigații pe sol (bandă de picurare - dacă se dorește cultură în sol)
  • - ventilator de recirculare al aerului
  • - fereastră fronton

Transportul și montajul nu sunt incluse în preț. Prețul pentru acest tip de solar cu echiparea standard este de XXX euro+TVA. Dacă doriți o ofertă personalizată pentru acest tip de solar în cadrul proiectului EduSere, vă rugăm să ne contactați la 0264.401.122 sau pe email la office@seretransilvania.ro

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.