Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.7014 RON

Cos

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

×

Creaza un Cont

Informatii de Profil

Date de Logare

sau Logare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Montaj

Montajul serelor si solariilor profesionale pe care le producem si comercializam nu este inclus in pretul afisat in magazinul online. Pentru servicii de montaj si instalare, va putem recomanda contactul firmelor partenere.

In cazul produselor hobby si al solariilor profesionale, montajul este destul de simplu (conectari telescopice, prindere doar din suruburi si fara suduri). Solariile si serele sunt livrate cu un ghid cuprinzator de instalare. Sfaturi si desene explicite va ajuta la montarea acestora pas cu pas.

Majoritatea clientilor aleg sa isi monteze singuri solariile. Daca se doreste, putem oferi asistenta tehnica sau montaj “la cheie”.

Montajul serelor modulare este mult mai complex, mai ales daca sunt de luat in calcul sisteme de ecrane termice, deschideri superioare automatizate, sisteme de irigatii hidroponice etc. Aici se recomanda asistenta tehnica, in cazul in care nu se doreste echipa de montaj profesionista.

Montajul structurii are un cost variabil in functie de solutia tehnica, sistemele cu care este dotata sera, distanta si suprafata serei.

 Asistenta

© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.