Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.6260 RON

Cos

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Politica de cookies si de confidentialitate

Politica de cookies

Un cookie este un mic fisier pe bazặ de text plasat pe dispozitivul dvs. atunci cand vizitati un site web. Cookie-urile ajuta la identificarea dispozitivului. Cookie-urile sunt folosite pentru a mentine informatii de stare in timp ce navigati pe diferite pagini pe un site web sau la revenirea la site-ul web intr-un moment ulterior. Cookie-urile nu contin nici o informatie personala si nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a trimite virusi pe calculatorul dumneavoastra.

Cookies de pe acest website

Folosim cookie-uri pe acest site pentru diverse scopuri legate de functionalitate, analiza web si marketing. Puteti citi mai multe despre cookie-urile pe care le folosim in cele trei file. Cookie-urile sunt impartite in categorii si veti gasi informatii despre numele lor, expirare, scop si despre companie.

Cum sa dezactivati cookie-urile din browserul dumneavostra

Daca doriti sa blocati utilizarea cookie-urilor trebuie sa modificati permisiunile din setarea browser-ului dumneavoastra.

Cititi mai multe despre modul in care va controlati cookie-urile din browser-ul dumneavostra pe http://aboutcookies.org/.

Daca blocati cookie-urile din browser-ul dvs., dispozitivul dvs. nu va fi urmarit atunci cand vizitati site-ul nostru. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, prin blocarea cookie-urilor s-ar putea sa blocati, de asemenea, unele functionalitati de pe site-ul nostru si este posibil ca acesta sa nu functioneze corect.

Politica de confidentialitate

S.C. Sere Transilvania S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 10803.

Sere Transilvania poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Sere Transilvania se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopurile asociate produselor sau serviciilor societatii, cum ar fi: efectuarea de comenzi online si onorarea lor, facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra, contactarea d-voastra prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon in legatura cu comanda efectuata, informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul online, efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie al clientilor, realizarea de rapoarte statistice. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. Sere Transilvania nu incurajeaza SPAM-ul iar orice date cu caracter personal comunicate nu vor fi furnizate tertelor persoane.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sere Transilvania are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie, de opozitie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa, semnata si datata, prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de Sere Transilvania

Sere Transilvania confera dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact inregistrate sau de a va dezabona de la sericiul de newsletter. De asemenea aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand fara a motiva decizia aleasa.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Sere Transilvania implica o parola.

Sere Transilvania se obliga să aplice măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Sere Transilvania poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie (c) protejarea vietii, integritatii fizice sau sanatatii persoanei.

Feedback

Sere Transilvania ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de catre dumneavoastra in aceste scopuri vor fi folosite tinand cont de confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati si sa vizualizati periodic aceasta sectiune.

© S.C. Sere Transilvania S.R.L. Toate drepturile rezervate.