Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.7117 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Politica de cookies și de confidențialitate

Politica de cookies

Un cookie este un mic fișier pe bază de text plasat pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați un site web. Cookie-urile ajută la identificarea dispozitivului. Cookie-urile sunt folosite pentru a menține informații de stare în timp ce navigați pe diferite pagini pe un site web sau la revenirea la site-ul web într-un moment ulterior. Cookie-urile nu conțin nici o informație personală și nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a trimite viruși pe calculatorul dumneavoastră.

Cookies de pe acest website

Folosim cookie-uri pe acest site pentru diverse scopuri legate de funcționalitate, analiză web și marketing. Puteți citi mai multe despre cookie-urile pe care le folosim în cele trei file. Cookie-urile sunt împărțite în categorii și veți găsi informații despre numele lor, expirare, scop și despre companie.

Cum să dezactivați cookie-urile din browserul dumneavostră

Dacă doriți să blocați utilizarea cookie-urilor trebuie să modificați permisiunile din setarea browser-ului dumneavoastră.

Citiți mai multe despre modul în care vă controlați cookie-urile din browser-ul dumneavostră pe http://aboutcookies.org/.

Dacă blocati cookie-urile din browser-ul dumneavoastră, dispozitivul dumneavoastră nu va fi urmărit atunci când vizitați site-ul nostru. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, prin blocarea cookie-urilor s-ar putea să blocați, de asemenea, unele funcționalități de pe site-ul nostru și este posibil ca acesta să nu funcționeze corect.

Politica de confidențialitate

S.C. Sere Transilvania S.A. este înregistrata în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la nr. 10803.

Sere Transilvania poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Sere Transilvania se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopurile asociate produselor sau serviciilor societății, cum ar fi: efectuarea de comenzi online și onorarea lor, facturarea produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră, contactarea dumneavoastră prin poștă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon în legătură cu comanda efectuată, informări comerciale despre produsele comercializate în magazinul online, efectuarea de studii de piață în vederea determinării gradului de satisfacție al clienților, realizarea de rapoarte statistice. Ne obligăm să nu transmitem datele personale către terți și să respectăm confidențialitatea datelor. Sere Transilvania nu încurajează SPAM-ul, iar orice date cu caracter personal comunicate nu vor fi furnizate terțelor persoane.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Sere Transilvania are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană și în condiții de maximă securitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție, de opoziție și editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a vă adresa justiției sau să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă, semnată și datată, prin poștă sau curier rapid pe adresa societății noastre.

Sere Transilvania va prelucra datele dumneavoastră în mod informat și transparent, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”). Dacă doriți să citiți mai multe despre această lege și ce impune, puteți accesa acest link.

Dreptul de a vă modifica și ștege datele deținute de Sere Transilvania

Sere Transilvania conferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact înregistrate sau de a vă dezabona de la serviciul de newsletter. De asemenea aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, fără a motiva decizia aleasă.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe site-ul Sere Transilvania implică o parolă.

Sere Transilvania se obligă să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Sere Transilvania poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție (c) protejarea vieții, integrității fizice sau sănătății persoanei.

Feedback

Sere Transilvania oferă posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări și sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de către dumneavoastră în aceste scopuri vor fi folosite ținând cont de confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizam. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați și să vizualizați periodic această secțiune.

© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.