Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.7014 RON

Cos

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

×

Creaza un Cont

Informatii de Profil

Date de Logare

sau Logare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Transport

Livrarea

Livrarea produselor se poate face: la poarta fabricii (clientul ridica marfa), livrare prin curier (solariile tunel 8x10m reprezinta maximum acceptat de curier) sau livrare prin transport dedicat.

Produsele comandate se pot livra in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se aflla ambalate corespunzator, sigilate si, in cazul transportului prin curier, sunt asigurate la valoare de achizitie pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea la poarta fabricii

Dupa confirmarea datei de incarcare si al intervalului orar, puteti veni sa incarcati marfa comandata si achitata. Departamentul nostru de logistica va va comunica detalii privind greutatea si suprafata de podea ocupata. Incarcarea marfii este asigurata gratuit cu conditia ca marfa sa se poata incarca cu motostivuitorul (in general marfa este paletizata sau pregatita pentru manuirea cu motostivuitorul).

Livrare prin curier - detalii

Livrarile prin curier, se fac, in general, in ziua lucratoare urmatoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise pana la orele 16:00. Comenzile efectuate Vineri se livreaza Luni. Intarzieri pot surveni, firma de curierat fiind responsabila cu livrarea produsului odata ridicat. 

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid URGENT CURIER SRL cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel: daca optati sa achitati ramburs veti platit suplimentar o taxa de ramburs de 16 lei.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii) aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. SERE TRANSILVANIA  S.A. si firmele de curierat partenere.

Deoarece multi dintre clientii nostrii solicita livrarea expresa in diverse sate sau comune tarifele de livrare presupun uneori km suplimentari.

La finalizarea comenzii dvs. veti fi contactat telefonic de un reprezentat al firmei pt confirmarea comenzii si comunicarea expresa a tarifelor legate de costul livrarii in situatia de mai sus prezentata.

Livrarea prin transport dedicat

In acest caz, livrarea este organizata de catre client sau de catre Departamentul nostru de Logistica. Departamentul nostru de logistica va va comunica detalii privind greutatea si suprafata de podea ocupata. Incarcarea marfii este asigurata gratuit cu conditia ca marfa sa se poata incarca cu motostivuitorul (in general marfa este paletizata sau pregatita pentru manuirea cu motostivuitorul).

 camion camion

© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.